tag:blogger.com,1999:blog-5651559616791908882.post4661322661063021940..comments2024-03-28T13:30:28.685+01:00Comments on Babki trzy – lifestylowy blog o modzie, urodzie, kuchni i kulturze: Ciasteczka owsiane dla AlinkiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/17198127047117319785noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5651559616791908882.post-51931128968860084252012-09-16T19:20:48.833+02:002012-09-16T19:20:48.833+02:00Jeżeli konsystencja jest zbyt rzadka warto dodać w...Jeżeli konsystencja jest zbyt rzadka warto dodać więcej mąki.<br />Co do czasu pieczenia, należy go dokładnie pilnować i nie trzymać dłużej w piekarniku niż jest w przepisie. Poza tym wszystko zalezy od piekarnika i trybu w jakim pieczemy.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17198127047117319785noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5651559616791908882.post-28163688851529488812012-09-16T18:42:24.952+02:002012-09-16T18:42:24.952+02:00smak boski! ale wyszły mi twarde i rozlane...
więc...smak boski! ale wyszły mi twarde i rozlane...<br />więcej mąki mniej pieczenia?!Anonymousnoreply@blogger.com